Про нас

Сантехнічні роботи – якісно та надійно в Рівному та Рівненський області.

Наш стаж 12 років.

Якщо Ви вирішили зробити в своїй, квартирі, будинку, або дачи, якісний монтаж сантехніки та опалення, слід розполчати з проекту розташування сантех-приборів, у Вашому санвузлі, кухні. котельні, та сауні. Зробити це потрібно один раз і назавжди, щоб в подальшому не прийшлось вибивати стіни, підлогу, та усе інше в що було вкладено працю,час, та гроші.

В теперішній час правильно зроблений монтаж сантехнічного обладнання – є інвестицією у майбутнє. І поки наші сантехнічні прибори будуть безперебійно працювати, ми будемо користуватись цими зручностями і спати спокійно, зможемо скинути напругу після важкого трудового дня у ванній кімнаті , та приготувати смачну вечерю на кухні для рідних, а також після вечері помити посуд теплою водою.

Ми зможемо зробити Вам правильний вибір сантехніки, зробити якісний монтаж, врахуємо та виконаєм всі ваші прохання в проектуванні системи водопостачання, каналізації, опалення, виконаєм всі гарантійні роботи вчасно.

Раді будемо співпрацювати.

МОНТАЖ ТЕПЛОВИХ НАСОСІВ

МОНТАЖ ОПАЛЕННЯ

МОНТАЖ ВЕНТИЛЯЦІЇ

МОНТАЖ ВОДОПОСТАЧАННЯ

МОНТАЖ КАНАЛІЗАЦІЇ “ПІД КЛЮЧ”

МОНТАЖ САНТЕХНІЧНИХ ПРИБОРІВ

ЗВАРЮВАЛЬНІ РОБОТИ

Один коментар до “Про нас”

  1. Анонім сказав:

    Я з с.Минулин хочу написати що я радий як Руслан переробив опалення мого будинку ,раніше там були товсті труби, старі батареї і котел кчм з поганою циркуляцією. Ну і ось пекло воно не довго точніше довго не пекло. Зібрався силою зрозумів , пора робить ремонт.Знайшов Руслана через друзів побалакали договорились тоді приїхав до мене все оглянув написав шо сюди треба розказав як воно має будь і пішло. Мабудь через днів сім вісім запалили котла. Доречі там зв’язали два котли газовий і твердопаливний всі труби сховали в стіни і прекрасно тепер можна і стінами займатись я задоволений .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.